What others say about us

Our clients are our biggest strength and motivation. Each and every one of their triumphs is also a success for Initiative! 
We thank them for their kind words!

leon lučev

"

Postigao sam slobodu u govoru na engleskom!

Učenje engleskog u Inicijativi putem Callan metode u mom slučaju je pokazalo iznimne rezultate. Metoda je povećala moje komunikacijske vještine i dala mi puno veću slobodu u ophođenju na engleskom. Sam proces učenja mi je blizak, prisiljen sam "razmišljati na engleskom", a profesori su izvorni govornici (Amerika, Australija, Irska, UK) što mi olakšava prepoznavanje i razumijevanje različitih dijalekata engleskog jezika.


Leon Lučev 

"

You have created opportunities during the course for us not to be afraid to speak up, despite our mistakes.  Since then, I have found myself speaking in English on various occasions, for example when I am driving or listening to songs.
It's a wonderful feeling. I will definitely want to continue learning with the Callan Method. I have also started to use this method in my classes with foreigners to whom I teach Polish. They are a little surprised, but they start talking and are happy about it.


Monika teacher - Szkoła Podstawowa, Poland

Ovo je najbolja škola engleskog jezika na svijetu! Za samo nekoliko mjeseci progovorila sam engleski bez razmišljanja o gramatičkoj točnosti, jer ti fraze jednostavno ostaju u uhu. Nema zadaća ni učenja kod kuće, što je najveće zadovoljstvo! 

Maja Vučić

Inicijativa je najbolje što mi se u ovoga ljeta dogodilo. Veliko je zadovoljstvo učiti engleski jezik u ovako ugodnom društvu. Hvala svim teacherima. Odlični su. Općenito, svi u školi su jako ljubazni, susretljivi i dragi.
Svakako preporučujem Inicijativu kao izvrsno mjesto za učenje i druženje. 

Ivanka Karačić

Jedna od boljih odluka u životu mi je bila izabrati Inicijativu. Nastava je jako zanimljiva, dinamična. Iako idem u večernjim satima na predavanja i već sam poprilično umorna, kući se vraćam sa osmjehom na licu. Sve pohvale predavačima. 

Renata Škrobot