Opći engleski po Callan metodi

Progovorite engleski samopouzdano!

Ovaj tečaj može biti financiran kroz Erasmus+ programe.
Za više informacija kontaktirajte svoju nacionalnu agenciju.

Pregled tečaja 

Mislite da ste ste početnik ili jednostavno želite usavršiti svoje znanje i tečnost engleskog jezika? Čini li vam se da stalno radite iste pogreške u engleskom? Niste sigurni kako se istaknuti i izraziti kada koristite engleski? Tražite li tečaj koji će vas naučiti kako sigurno i bez oklijevanja govoriti engleski jezik?

Sve je više svakodnevnih situacija u kojima je potrebno pravilno i jasno znati i koristiti engleski jezik. Za napredovanje u karijeri i općenito za suvremeni život, kako online tako i offline, postaje sve važnije biti u toku s praktičnim vještinama govora i pisanja engleskog jezika. Čak i ako imate malo ili osnovno znanje engleskog jezika, uz pomoć naših izvornih govornika u dinamičnom i aktivnom okruženju za učenje, svoje znanje engleskog jezika možete unaprijediti u kratkom vremenskom razdoblju.
Nudimo tečajeve engleskog jezika s naglaskom na govor i poboljšanje tečnosti za sve razine znanja od osnovne do napredne.
Putem Callan metode za učenje engleskog jezika uz izvorne govornike vježbat ćete engleski baš svaku minutu na satu. Našu dinamičnu i brzu metodu podučavaju izvorni govornici koji sudionicima postavljaju pitanja osmišljena za njihovo znanje jezika. Nastavnici zatim pružaju podršku polaznicima u odgovorima i ispravljaju nedosljednosti u izgovoru, upotrebi gramatike i strukturi rečenica. 

Dostupni datumi tečaja 
lokacija Zagreb:

Studeni 
29.11.-3.12.2021.

Ožujak
7.3.-11.3.2022.  

Svibanj:
27.3.-1.4.2022.

Lokacija:
| Split, Hrvatska | 

| Zagreb, Hrvatska | 

Glavni ciljevi 

Fokus tečaja je poboljšanje cjelokupnog razumijevanja i upotrebe engleskog jezika za sve razine znanja. Ovaj tečaj je primjenjiv za sve, a sastojat će se od strukturiranih lekcija Callan metode i raznih relevantnih radionica.
Radni jezik je isključivo engleski, bez obzira na kojoj razini znanja se nalazite, gradivo je prilagođeno stupnju znanja. Treneri će vam davati upute i ispravljati vas kako biste usvojili ispravan izgovor i koristili pravilnu strukturu rečenica, dok ćete kroz često ponavljanje naučenog i vođenu konverzaciju postizati tečnost u govoru. Sudionici će se također nadopuniti svoje znanje u poslovnoj korespondenciji na engleskom, učeći o frazama koje se koriste u emailovima i dopisima, kao i verbalnih vještina za prezentacije, vođenje telefonskih razgovora i sastanaka.

Što očekivati?

  • U svakom trenutku aktivno korištenje engleski jezik
  • Jačanje vještina razumijevanja i slušanja
  • Pravilna primjena gramatike i rečeničnih struktura u govoru i pismu
  • Pravilan izgovor
  • Upoznavanje s engleskim za profesionalne aktivnosti
  • Unaprjeđenje vještine prezentacije, govora i pisanja na engleskom jeziku

Program rada 

NEDJELJA *
Dolazak sudionika
- Upoznavanje sudionika
- Razgled grada s vodičem
- Večera dobrodošlice
*Imajte na umu da je dolazak u nedjelju obvezan za sve sudionike Erasmus +.

PONEDJELJAK
- Uvod i aktivnosti zagrijavanja
- Opći pregled tečaja - što očekivati u nadolazećem tjednu
- Uvod u Callan metodu
- Callan Method lekcije iz engleskog

UTORAK
- Lekcije engleskog jezika Callan metode; novo gradivo
- Gramatički laboratorij – najvažnija gramatička pravila
- Lekcije engleskog jezika Callan metode; ponavljanje

SRIJEDA
- Lekcije engleskog jezika Callan metode; novo gradivo
- Izlet: Coffee in English
- Lekcije engleskog jezika Callan metode; ponavljanje

ČETVRTAK
- Lekcije engleskog jezika Callan metode; novo gradivo
- Radionica: Komunikacijske vještine - kako učinkovito konstruirati i dostaviti mišljenja i poslovne prijedloge

PETAK
- Završni ispit
- 1-na-1 konzultacije
- Završne riječi i rasprava
- Završna evaluacija
- Ceremonija podjele certifikacije

Kome je tečaj namijenjen?
Ovaj tečaj mogu pohađati svi zainteresirani, bez obzira na stupanj znanja. Stupanj znanja se ocjenjuje prije samog upisa u tečaj. Tečaj preporučamo svim trenerima, rukovodstvu škole, administrativnom osoblju, marketinškim savjetnicima, voditeljima odjela i drugim rukovodećim funkcijama.


Znanje jezika
Tečaj je pogodan za sve razine znanja engleskog jezika.
* Prije početka tečaja svi će polaznici biti testirani na znanju engleskog jezika, a prema rezultatima tečaj će zatim biti prilagođen njihovoj razini.


Metodologija
Naša je misija vrlo jednostavna. Želimo vam pomoći da govorite engleski samopouzdano i bez blokade.
Pomažemo ljudima da samouvjereno govore engleski i izgube strah od pogrešaka. Callan metoda je brza i dinamična metoda koja se sastoji od vođenog razgovora s izvornim govornicima. Naši polaznici aktivno koriste engleski vježbajući ga tijekom lekcije. Cilj metode je poboljšati vještine slušanja, razumijevanja i govora.
Predavanja Callan metode brza su, dinamična i interaktivna! Tijekom lekcije Callan metodom, polaznici cijelo vrijeme govore engleski jezik, a teacheri su tu da u stvarnom vremenu ispravljaju sve vaše pogreške! Ponavljanje vas čini tečnijim i, što je najvažnije, podiže vam razinu samopouzdanja i oslobađa vas straha od govora.

Saznajte više o Erasmus Plus, našoj organizaciji i trenerima, naknadama i opcijama plaćanja.  |   pogledajte stranicu  |

CIJENA TEČAJA: 480,00 EUR