Zašto je poslodavcima važno ulagati u znanje engleskog jezika?


Način na koji zaposlenici komuniciraju na engleskom treba dodati vrijednost i kredibilitet vašoj kompaniji, a ne suprotno.
Sastanci online postali su naša svakodnevica, a lakoća komuniciranja s inozemnim klijentima i partnerima otvorila je nova tržišta i omogućila brzi rast tvrtki.

Kada razina znanja engleskog jezika vaših zaposlenika ne odražava razinu profesionalnosti vaše tvrtke, reputacija vam pada.

U Centru za edukaciju Inicijativa, znamo kako je stresno držati sastanke isključivo na engleskom. Znamo kako je teško razgovarati s izvornim govornicima koji rijetko govore sporo i da je jako izazovno pratiti neobične naglaske.

Tim zaposlenika koji samopouzdano razgovara o raznim konceptima i jasno pregovara može vam pomoći da drugima prenesete bit svoje tvrtke i da se istaknete  među europskim konkurentima. Većina tvrtki misli da je prolazno znanje engleskog jezika dovoljno i da je pohađanje tečajeva samo još jedan trošak.

Mi mislimo da su tečajevi ulaganje koje donosi dobit! Zaposlenici koji prepoznaju nijanse u engleskom jeziku ostavljaju dobar dojam na nove klijente i partnere. Inozemni klijenti će vam se vraćati i upućivat će druge klijente k vama zbog toga što  je s vama lako raditi jer je komunikacija s vama jasna. Bit će ponosni jer vas mogu preporučiti kao pouzdanog partnera!

"The limits of my language are the limits of my world“

Način na koji vaši zaposlenici komuniciraju na engleskom čini razliku!

Svi znamo koliko je važan prvi dojam, pogotovo u poslu. Ponekad imate jednu priliku za predstavljanje.

S većinom sastanaka koji se održavaju online gube se osobne veze i toplina (prije smo mogli piti kavu, otići na ručak - sada su to rijetke prilike), simpatičnost uživo, sve je bazirano na vašim komunikacijskim vještinama. Ako imate problema u komunikaciji na engleskom puno je teže povezati se i prenijeti svoju poruku. A ako vaša komunikacija na engleskom nije na razini kvalitete vašeg brenda, onda i dojam o vašoj kompaniji opada.

I zato je sada važnije nego ikad prije biti sposoban komunicirati samopouzdano na engleskom i jasno prenositi benefite proizvoda/usluga.

First impressions last.

Neka vaši zaposlenici progovore samopouzdano uz izvorne govornike! 

Inicijativa 4 Business  njeguje učenje  engleskog jezika kroz praktične radionice, edukacije i aktivnosti. Vjerujemo da potpuna izloženost jeziku donosi najbolje rezultate. Već 18 godina naš fokus je engleski putem Callan metode. Callan metoda znači da se engleski uči na jedan od najprirodnijih načina učenja jezika, kroz jako direktnu komunikaciju uz izvorne govornike. Ta nas metoda zapravo uči razmišljanju na stranom jeziku, metoda je funkcionalna, dinamična i ljudi se zaista brzo oslobode straha i progovore jezik. Uz Callan metodu razvili smo kreativne i iskustvene radionice i sadržaje kojima učenje postaje interaktivno, iskustveno i doživljajno, te u tom smislu inovativno. Često organiziramo i razne evente, koncerte, festivale i razna događanja na engleskom jeziku.

Naš tim čini 23 predavača koji dolaze iz SAD-a, Australije, Kanade, Irske, Južne Afrike i Ujedinjenog Kraljevstva.

Callan metoda savršena je za učenje u online okruženju jer se temelji na tome da drži pažnju polaznika što je dulje moguće kako bi bili spremni odgovoriti na pitanje u svakom trenutku.

PROVJERI PONUDU NAŠIH TEČAJEVA

English 4 Business

Ostvarite poslovni uspjeh uz naša rješenja za naprednu poslovnu terminologiju za one koji imaju odličnu razinu općeg engleskog i žele izbrusiti “fine nijanse” učenjem u grupi.

pročitaj više

Premium Individual 4 Business
Individaulan pristup kroz program poslovne konverzacije omogućava pristup koji je u potpunosti prilagođen vašim potrebama i vremenu, a sve to za najbolje rezultate.

pročitaj više

Smart 4 Business 

Tailor made radionice za brzi “boost” engleskog, povezivanje timova, jačanje zaposlenika u specijaliziranim područjima i employer branding.


pročitaj više